marți, 10 iunie 2014

Tocanita de naut

Tocanita de naut

Ingrediente:
800 g naut fiert si scurs ( eu am facut mai putin, dintr-o conserva )
1 ardei gras / kapia rosu
1 ardei gras/kapia verde
1 ceapa
400 g rosii cuburi
1/2 lingurita paprika afumata
1 lingurita de cimbru uscat
patrunjel
sare si piper 

Mod de preparare:
Tocam ceapa si o calim in 3-4 linguri de ulei pana devine translucida. Pe foc mic urmeaza sa adaugam ardeiul taiat in fasii subtirii. Amestecam si lasam sa se inmoaie putin cu capacul pus. Punem rosiile, cimbrul uscat si paprika afumata pentru aroma deosebita. Acum, adaugam in cratita si nautul fiert si scurs care este foarte sanatos.
Daca este nevoie, puteti adauga si putina apa de unde a fiert nautul! Prin continutul ridicat de fibre scade colesterolul si impiedica acumularea de zahar din sange ! Asezonam cu sare si piper. Lasam sa se imprietenesca cu celelalte ingrediente cam 5 minute si dam la o parte de pe foc.
Presaram patrunjel tocat. 
Eu l-am servit cu piept de pui la gratar.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu